minder
CO2

Ik doe mee op het werk

Donderdag Veggiedag kan ook perfect bij jou op het werk. Een heleboel bedrijven doen al enthousiast mee aan de campagne en zorgen zo voor meer variatie op het werk.

Wil jij ook elke donderdag lekker veggie eten op je werk?

Dat kan! Sommige bedrijven hebben een duurzaamheidsverantwoordelijke die je hierover kan aanspreken. Of je kan eens polsen of de directie openstaat om meer informatie te ontvangen. Krijg je een positief antwoord? Stuur dan een mailtje naar Melanie met de contactgegevens zodat we alles in detail kunnen uitleggen.

Lees zeker ook deze handleiding met tal van ideeën en tips om van donderdag dé culinaire superdag te maken bij jou op de werkvloer.

Uw contactpersoon


Melanie Jaecques

Steendam 82-84
9000 Gent
09 329.68.51


melanie@evavzw.be
www.evavzw.be

Bedrijven die al mee doen


Zij doen al mee

  • Klaartje De Groof
    "Met ons gezondheidsinitiatief 'Baloise Energie' promoten we een gezonde levensstijl bij onze medewerkers en willen we als bedrijf ook iets terug te doen voor onze omgeving. Met Donderdag Veggiedag zijn deze thema's prima verzekerd."Klaartje De Groof - Development Officer Baloise Insurance
  • Monique Kallen
    Elke donderdag staat er bij de meeste bedrijfsrestaurants van de bank voor de medewerkers een soep, een warme en koude schotel en een 100% vegetarische sandwich op het menu. Met de verkoop van 10.000 vegetarische maaltijden per maand hebben we een van de grootste vegetarische bedrijfsrestaurants van het land.

     

    Monique Kallen - Head of Logistics, BNP Paribas Fortis SA/NV
  • chef, restaurant Lof
    “Vegetarisch is meer als alleen groenten”.  Gezonde voeding is van belang!

    Restaurant “Lof” te Gent doet hier ook graag aan mee en stelt verschillende vegetarische gerechten voor op het menu, hetzij à la carte of als Chef’s Blue Plate Lunch. Meer info.

    chef, restaurant Lof
  • Doris Vispoel
    “Mobistar promoot vegetarische gerechten en draagt zo haar steentje bij aan het milieu.”Doris Vispoel - Facility service speialist, Mobistar
  • Jonas Maes
    "Toen we hoorden van dit initiatief hebben we niet getwijfeld. We willen actief meewerken aan een gezonde voeding én een beter klimaat."Jonas Maes - marketing & digitale communicatie Kaaitheater
  • Hilde Eygemans
    “De impact van vleesproductie en -consumptie op het milieu is zeker niet te onderschatten. Bij Sodexo zijn we ons daarvan bewust en gesteund door EVA vzw introduceren we ‘Donderdag Veggiedag’ om aan te tonen hoe je één dag in de week lekker vegetarisch kan eten.”Hilde Eygemans - Sr Vice President Communications Sodexo
  • Philippe Merckx
    Onze veggie suggestie scoorde beter dan de standaard schotelPhilippe Merckx - Diensthoofd restaurant VUB