recept van 13 sep.

Cashewlooksaus

Ingredienten (2 persoNEN)


  • 150 gcashewnoten, enkele uren in water geweekt
  • 120 mlwater
  • sap van een citroen
  • 2 tlappelazijn
  • 4 - 5 tenenknoflook (+ enkele tenen geroosterde knoflook)
  • 1 tluipoeder
  • 3 elolijfolie
  • 1 tlmosterd
  • 1 eledelgist
  • 1/4 - 1/2 tlzout
  • fijngehakte bieslook


  1. Giet de geweekte cashewnoten af en blend alle ingrediƫnten, behalve de bieslook, tot een romige gladde saus.
  2. Roer er de bieslook onder.
  3. Wanneer je deze saus serveert met gegrilde groenten, rooster dan enkele ongepelde tenen knoflook mee en blend ze mee voor de saus.

Tips:

  • Fotografie: Eveline Boone - French Beans Foodstyling: Stefanie Baert - Foodlove
  • Recept: Barbara Geeroms

 

Ontdek nog veel meer recepten op de site van EVA

Andere recepten