recept van 30 mei

Gebakken ravioli met een spinazie-champignonsalade

Ingredienten (4 persoNEN)


  • 500 gvegetarische gevulde ravioli (bijvoorbeeld met paddenstoelen)
  • 500 gchampignons
  • 250 gspinazie
  • 1 doosjekerstomaten
  • 4 tlmosterd
  • 4 elzonnebloemolie
  • 1 bosjelente-uitjes
  • olijfolie


  1. Kook de ravioli 1 minuut in gezouten, kokend water. Schep ze voorzichtig uit de pan en laat ze uitlekken. Spoel ze af met koud water om te verhinderen dat ze aan elkaar kleven.


  1. Reinig de champignons en snijd ze in schijfjes. Was en droog de spinazie en hak ze grof. Snijd de kerstomaatjes doormidden en hak de lente-uitjes in kleine stukjes.


  1. Vermeng de zonnebloemolie en de mosterd. Meng alle groenten en roer er de mosterdolie door. Kruid met peper en zout.


  1. Verhit olie in twee grote bakpannen, verdeel de ravioli over de twee pannen en bak ze. Roer ze tijdens het bakken af en toe om.


  1. Verdeel de groentesalade over de borden en schep er de raviolikoekjes op.

Tips:

  • Deze zomerse maaltijd is heerlijk met een stuk knapperig stokbrood.

 

Ontdek nog veel meer recepten op de site van EVA

Andere recepten