recept van 18 apr.

Gewokte groenten met curry-pindasaus

Ingredienten (3-4 persoNEN)


  • 300 gwokgroenten naar keuze (bv. paprika, spitskool, sojascheuten,...)
  • 160 gveggie kipstuckjes of wokstrips
  • 250 gnoodles
  • 10 elsojasaus
  • 4 elesdoornsiroop
  • 2 elrijstazijn of witte wijnazijn
  • 4 elpindakaas (ongezoete)
  • 2 tlThaise kruidenmix
  • 1/2 tlcurrypoeder
  • enkele druppelsTabasco of pikante saus
  • verse koriander (optioneel)


  1. Doe de wokgroenten in de wok en bak gedurende 10 minuutjes. Gebruik wat water indien nodig om te vermijden dat de groenten aan de bodem blijven plakken.
  2. Mix alle ingrediënten voor de saus en voeg toe aan de groenten. Roer regelmatig totdat de groenten gaar zijn.
  3. Bereid de noodles zoals beschreven op de verpakking.
  4. Dien op met koriander naar smaak.

Andere recepten