recept van 07 sep.

Gnocchi met paddenstoelen

Ingredienten (2 persoNEN)


  • 1 pakjegnocchi
  • 75 gcashewnoten
  • 250 mlrijstmelk
  • 1 elverse tijm
  • 1 citroen (voor het sap)
  • 1/2 tlmosterd
  • 250 gpaddenstoelen
  • 2 elverse salie
  • 2 teentjesknoflook, fijngesneden
  • olijfolie
  • peper en zout


  1. Doe cashewnoten, rijstdrink, tijm, citroensap, mosterd, peper en zout in een kom. Zet opzij.
  2. Kook de gnocchi zoals aangegeven op de verpakking.
  3. Verhit de olijfolie in een pan en bak de paddenstoelen met de knoflook en de salie.
  4. Mix de cashewnoten, rijstdrink, tijm, citroensap, mosterd, peper en zout tot een gladde saus.
  5. Verwarm de saus met 2 el kookvocht in een steelpan. Laat een paar minuten opkoken tot de saus mooi romig wordt. Doe de paddenstoelen erbij.
  6. Bak de gnocchi in de pan van de paddenstoelen tot ze een korstje krijgen.
  7. Serveer de gnocchi met de saus in een diep bord.

Tips:

  • Dit is een recept van Debby Vervoort, check haar blog Wildgroeimag.

 

Ontdek nog veel meer recepten op de site van EVA

Andere recepten